2012 – 2013

Het is een tijdje rustig geweest. Maar er is natuurlijk wel heel wat gebeurd. Veel daarvan is terug te vinden op mijn webpages van de Ham Radio Hobby. Maar ook gingen we in de zomervakantie naar Overloon in de Peel op de grens van Brabant en Limburg. Een bungalow van Landal De Vers. Prima huisje en gezellig restaurant met terras. Het was hoog zomer en soms 33 graden C. Tochtjes langs en op de Maas. Zwemmen in het ven achter het park en fietsen door het bos. De Zoo in Overloon was ons onbekend maar zeker de moeite waard om te bezoeken.  Tijdens de vakantie hadden we ook nog de Feith reünie met alle nog levende neven en nichten van de familie Feith.

Bovenstaand fotogalerij geeft een indruk van deze activiteiten. En dan was er nog een geplande zeiltocht naar Engeland die door omstandigheden voortijds moest worden afgebroken helaas. Maar niettemin een leuke afwisseling.

En we hadden natuurlijk mooie sneeuw in deze winter:

En na flinke griep en een longonsteking bij Tineke hadden we een weekje in een huisje van Landal in Enter (Twente). Lekker ontspannen en gefietst. En interessante locaties bezocht, waaronder een paardenmelkerij.

Op hemelvaartsdag 9 mei 2013 heeft zoon Daan met een team collega’s en nog zo’n 600 andere wandelaars in de nacht 40 kilometer gelopen van Rotterdam (kop van Zuid) naar de Prinsengracht in Den Haag. Chapeau!

 

 

En in het voorjaar (maar wel ca. 3 weken later dan normaal) stond de Japanse Tuin weer in bloei. Toen wij er op 13 mei waren, moesten de meeste azalea’s nog uitkomen en de rhododendrons waren bijna allemaal nog in de knop.

Op 17 mei 2013 waren we 45 jaar getrouwd en vierden dat met de kinderen en kleinkinderen. In onderstaande video krijg je een indruk van onze belevenissen.

Als kadootje voor ons 45 jarig huwelijk kregen we een overnachting op het s/s Rotterdam. Het onderstaande fimpje geeft een goede indruk van dit plezierige verblijf.

En op 5, 6 en 7 juli hadden we onze jaarlijkse vriendenreünie met Albert en Gradi Beuzel en Anneke en Wim Verhoef; deze keer bij Gradi en Albert in Erp. Zie onderstaan filmpje:

Op zondag 4 augustus 2013 hebben we (Daan en ik) een zeiltochtje gemaakt vanuit Hellevoetsluis naar het lichtplatform Goeree, althans dat was de bedoeling. Maar halverwege de trip viel de wind weg, dus we hebben het lichtplatform niet gehaald, maar hadden wel een leuke zeildag.

Met kleinzoon Jasper ben ik naar Blijdorp geweest. Jasper mocht de foto’s en de fimpjes maken:

En het grootste containerschip ter wereld kwam op 16 augustus 2013 voor het eerst aan in Rotterdam, Europoort, 2e Maasvlakte. Ik ben gaan kijken en was verbaasd over het vele publiek dat ook kwam kijken:

En op 22 augustus hadden we de jaarlijkse reünie van de neven en nichten van mijn vrouw Tineke:

Die reünie hebben we gecombineerd met een bezoekje op 23 augustus 2013 aan De Tuinen van Appeltern:

In september 2013 ben ik met Tineke nog een weekje in Parijs geweest. Met de Thalys die overvol was en geen ruimte genoeg had voor de bagage. Conclusie: voor mij geen Thalys meer. Je kon niet eens door het gangpad naar toilet of restauratiewagen. Stond helemaal vol gepakt met koffers. Maar eenmaal in Parijs was het prima. Bezoekjes aan de Notre Dame, Sacre Coeur, Mont Martre, Montparnasse, Père La Chaisse, city tour met bus.

Daarna ben ik druk geweest met de voorbereiding van een calamiteiten-oefening Samen Sterker van DARES en de veiligheidsregio’s Haaglanden en Hollands Midden. Op 6 november vond die oefening feitelijk plaats.

Daarna was het tijd voor de studie radio examen F licentie. Op 5 maart 2014 is het examen, dus ik moest nog even flink aan de bak.

We hadden een zachte winter en dus geen witte kerst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s